Bedrijfsverwarming

Politieke voorwaarden en constant stijgende energieprijzen vragen, voor gebouwen met een grote energiebehoefte in het bijzonder, om innovatieve verwarmingstechnische oplossingen. Economische studies tonen bij zowel nieuwe installaties als bij renovaties aanzienlijke besparingsmogelijkheden op het gebied van warmte en proceswarmte aan, die tot nu toe amper benut werden.

De zeer efficiënte cv-systemen van R&J Installatie Techniek B.V. hebben besparingen ten doel, die hoe groter de energiebehoefte van een gebouw is, een des te grotere kans op succes hebben in zowel zakelijke ondernemingen en industriële gebouwen als ook in kantoorgebouwen, hotels, vakantieparken, klinieken en scholen in Nederland en België. Al op korte termijn leiden de enorme rendementsverschillen tot opmerkelijke besparingen op energieverbruik en kosten. 
Evenzo kort is de terugverdientijd.

Voor grote installaties zoals in bedrijfshallen, zorgcentra, hotels, vakantieparken, klinieken, scholen en appartementencomplexen maken wij cv-installaties geheel op maat en aangepast aan de behoefte van het bedrijf of pand. Indien de mogelijkheid bestaat kunnen wij u informeren over verwarmen op duurzame wijze.

Voor verdere informatie kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.

Copyright © 2020 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk