Centrale verwarming

Behaaglijk warm, ruim voldoende warm water en ook nog eens zuinig in gebruik, een moderne cv-ketel is een waardevol bezit voor iedere huiseigenaar. De huidige levenstandaard stelt steeds hogere eisen aan comfort in huis. Met een goede cv-ketel voelen u en uw gezinsleden zich prettig.

De cv-ketel – ook wel verwarmingsketel genoemd – is het belangrijkste onderdeel van de centrale verwarming. Het water in de leidingen en radiatoren in het systeem van de centrale verwarming wordt verwarmd door de verwarmingsketel. Als met de verwarmingsketel ook het warm water voor de keuken en badkamer wordt verwarmd spreken we van een combi ketel.

We spreken van een HR Ketel (hoog rendement) als het rendement van de verwarmingsketel boven de 92% ligt. Dit wil zeggen dat minimaal 92% van de energie wordt omgezet in warmte. Natuurlijk wilt u onbekommerd genieten van uw cv-ketel. Niets is zo vervelend als uw verwarmingsketel niet doet wat u wilt. R&J Installatie Techniek B.V. werkt samen met alle bekende fabrikanten van cv-ketels om u als klant een zo breed mogelijk aanbod te kunnen geven.

Voor informatie over vervanging of onderhoud aan uw cv-ketel kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Copyright © 2020 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk