Klimaatbeheersing

Een luchtbehandelingskast is een apparaat die de luchttemperatuur en -vochtigheid reguleert in binnenruimtes of processen, zoals in ziekenhuizen, zwembaden, kantoren en scholen.

Met de luchtbehandelingskast en de daarbij behorende installatie kan de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau worden gehouden, terwijl het buiten onaangenaam warm (of koud) is. Ook kan de lucht hiermee gezuiverd worden door het toepassen van filters. 

Voor de apparaten of installaties voor bedrijven of grote panden worden de termen klimaatregeling (vooral in de landbouw), klimaatregelaar, luchtregelaar of eveneens airconditioning gebruikt.

R&J Installatie Techniek B.V. heeft ruime ervaring in het totaal plaatsen van dergelijke installaties. Dit houd in dat u voor zowel plaatsing als mede voor het (elektrisch) aansluiten en het onderhoud bij ons aan het juiste adres bent.

In samenwerking met onze eigen afdeling meet & regeltechniek als met onze onderneming R&J Elektrotechniek B.V. heeft U alles onder één dak. Vakantieparken, zwembaden, scholen, gezondheidsinstellingen en banken behoren tot de clientèle van ons bloeiende bedrijf.

Voor meer informatie kunt gebruik maken van ons contactformulier.

Copyright © 2021 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk