Koeltechniek

R&J Installatie Techniek B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van airconditioning en warmtepompen, apparaten en producten, die aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Airconditioning, warmtepompen, koel- en vriescellen of maatwerk installaties voor complete ruimtes. Voor zowel de zakelijke als de particuliere sector, R&J Installatie Techniek B.V. is van alle markten thuis!

Het installeren van airconditioning en warmtepompen is werk voor een specialist. Maatwerk, kwaliteit, service en goede voorlichting zijn nodig voor een succesvolle installatie. Onze gediplomeerde vakmensen zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring. Onze bedrijfscertificering F-gassen geeft u de garantie dat zij op de hoogte zijn van alle eisen, waaraan een installatie moet voldoen.

Een beter milieu gaat ook ons aan het hart. Onze installaties zijn milieuvriendelijk en energiezuinig. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van CFK- vrije materialen en milieuvriendelijke koudemiddelen. Installatie, reparatie en onderhoud mag in het kader van milieubescherming uitsluitend plaatsvinden door bedrijven met een bedrijfscertificering F-gassen. Deze bedrijven zijn volledig op de hoogte van alle eisen waaraan iedere installatie, oud en nieuw, moet voldoen. Als F-gassen gecertificeerd bedrijf voeren we dan ook alle installaties en onderhoud uit volgens de laatste milieuvoorschriften.

Copyright © 2021 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk