Sanitaire techniek

Al bijna een kwart eeuw verzorgen wij sanitaire installaties in utiliteit & industrie maar ook de zorgsector en particulier woningbouw en instellingen zijn ons bepaald niet vreemd. R&J Installatie Techniek B.V. is bekend met de huidige regelgeving en volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van waterbesparing op de voet daarbij rekening houdend met de gewenste mate van hygiëne en comfort van de klant.

Denkt u aan het veranderen of aanpassen van uw sanitaire voorzieningen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het realiseren van uw droombadkamer begint meestal met het bezoek aan een van de showrooms van onze leveranciers. Deze bieden u een ruim assortiment aan sanitair. Wanneer u door het zien van de verschillende opstellingen een beeld heeft van uw droombadkamer, kunnen de adviseurs in de showrooms samen met u een 2D/3D ontwerp uitwerken. Wanneer dit ontwerp geheel naar uw zin is, wordt er door ons een passende aanbieding voor u uitgewerkt.

We nemen u alle zorgen uit handen, vanaf de sloop van het oude sanitair tot het opleveren van de nieuwe badkamer. Zowel het aanleggen van leidingen en elektra, het verzorgen van het tegelwerk tot het monteren en afkitten van het sanitair. Zo zorgen wij ervoor dat uw droombadkamer gerealiseerd wordt zonder dat u er omkijken naar heeft.

Tijdens de verbouwing zorgen wij desgewenst voor een tijdelijke noodvoorziening, zodat u zo min mogelijk last heeft van de verbouwing.

Onze activiteiten op het gebied van sanitairtechniek bestaat uit:

Copyright © 2021 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk