Certificaten

Bij R&J Installatie Techniek B.V. hechten wij zéér aan de kwaliteit van ons werk, daarvan getuigd ook ons Cerga certificaat. Met het Cerga certificaat G1, G2 en G3 hebben wij ons kunnen onderscheiden voor onze klanten in België.

Voor U als klant houdt dit het volgende in:

Recht op commerciële premies van de Koninklijke Vereniging van Belgische Gasvaklieden die jaarlijks promoties op touw zetten waarvan uitsluitend de klanten van een Cerga erkende installateur kan profiteren.

R&J Installatie Techniek B.V. is bevoegd om zelf een conformiteitsattest art.48 op te stellen bij het in gebruik nemen van een gasmeter en voegt daarbij het installatieschema toe wat voor de distributienetbeheerder weer voldoende is om de gasmeter te openen. U heeft dus géén extra keuring nodig van een erkend Belgische controlerende instantie wat U als klant een besparing kan opleveren van zo’n € 150.00 per installatie.

Jaarlijks volgt R&J Installatie Techniek B.V. zijn bijscholing en worden onze installaties via steekproeven gecontroleerd, zo bent U er zeker van dat uw installatie volgens de laatste inzichten, voorschriften en normen voldoet.

Voor al uw overige vragen kunt U gebruikmaken van ons contactformulier.

Wij zijn in het bezit de volgende certificaten:
Copyright © 2020 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk