R&J Elektrotechniek B.V.

Elektriciteit is onmisbaar! We zijn continu omringd door elektrische apparaten,  zowel in de werk- als woonomgeving. De steeds verder gaande technologieën en luxe in woningen blijven veel Nederlanders niet onopgemerkt, steeds vaker willen mensen moderne snufjes in hun woning en het liefst is alles zo energiezuinig mogelijk. Veel nieuwbouwwoningen, kantoren of bedrijven worden daarom standaard al voorzien van zorgvuldig ontworpen elektrotechnische voorzieningen die voldoen aan uiteenlopende behoeften en flexibel zijn voor toekomstige ontwikkelingen. Ook het leveren en installeren van zonnepanelen, brandmeldinstallaties, inbraak/camera of toegangs-/registratiebeveiliging, maar ook bliksembeveiliging, licht/kracht/aardingsinstallatie en data netwerken behoren tot onze werkzaamheden.

R&J Elektrotechniek B.V. denkt en adviseert hierover mee met zijn aannemers en klanten. Wij helpen je graag bij de keuze van de juiste installatie!

Onze monteurs  hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met de nieuwste voorzieningen. Ons aanbod op het gebied van elektrotechnische installaties is daardoor erg uitgebreid. Afhankelijk van het soort gebouw, de verschillende functies in het gebouw en de wensen van de opdrachtgever moet er de juiste keuze gemaakt worden in de technische mogelijkheden. Bij ons is ieder installatie ontwerp uniek. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.  Of het nu gaat om een stopcontact in een woonhuis of de installatie van een kantoorpand of scholengemeenschap, alle mogelijkheden zijn aanwezig. De materialen die wij gebruiken worden geselecteerd op keurmerk. Om hiervan verzekerd te zijn, worden onze materialen ingekocht bij gerenommeerde groothandels, zoals de Technische Unie.

Bekabeling

Bijna alle informatie-uitwisseling gaat tegenwoordig over bekabeling, denk hierbij aan telefonie, fax en e-mail oftewel spraak en data. In de moderne woon- en werkomgevingen worden gestructureerde bekabelinginfrastructuren gebruikt. Voor iedereen is het dus belangrijk dat deze zaken goed functioneren en daarom moet de kwaliteit van de geleverde en geïnstalleerde bekabeling volgens ons gewoon perfect zijn. Wij verzorgen uw bekabeling zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Draadloos

Omdat in bestaande huizen de leidingen ontbreken om een bedraad systeem aan te leggen, zijn bedrade systemen alleen geschikt voor ingrijpende renovaties en nieuwbouw. De materiaal- en arbeidskosten voor het infrezen en aanleggen van leidingen en bedrading leveren een aanzienlijke extra kostenpost op ten opzichte van een draadloos systeem. Meer informatie vindt u onder Domotica.

Wand- of plafondverlichting

 Er zijn verschillende soorten verlichtingen. De ene soort is gemaakt voor het verlichten van een grote ruimte, de andere soort weer op het creëren van een zachte sfeer in een wat kleinere ruimte. Voor iedere omgeving is wel een oplossing te vinden die aansluit bij uw wensen. R&J Elektrotechniek B.V. is gespecialiseerd in verlichting. Wij kunnen voor elke situatie een goed advies geven en een passend aanbod doen op iedere wens. Of het nu gaat over een tl-armatuur, een halogeen op- of inbouwspot, een design wandarmatuur of de nieuwste LED-verlichtingsarmaturen.

Noodverlichting

Een goedwerkend noodverlichtingsplan is volgens de wetgeving tegenwoordig bijna overal verplicht. Maar het belangrijkste is nog dat het u veel ellende kan besparen. Naast de installatie van een goed noodverlichtingsplan kunnen wij u ook de mogelijkheid bieden tot periodiek onderhoud aan de installatie door middel van een onderhoudscontract. Noodverlichting dient te allen tijde te functioneren!

Zonnepanelen

Energiebesparing is een hot item en zonnepanelen zijn hier het ultieme voorbeeld van. Zonnepanelen vangen (zon)licht op en zetten dit om in elektriciteit. Zelfs bij bewolkt weer leveren zonnepanelen dus energie op en hoe meer de zon schijnt, hoe meer energie dit oplevert. Doormiddel van een omvormer wordt de opgevangen elektriciteit geschikt gemaakt voor gebruik in huis. De opgevangen elektriciteit zorgt er dus voor dat de energierekening (soms drastisch) naar beneden gaat en in sommige gevallen wordt er zelfs meer elektriciteit opgevangen dan verbruikt. Dit kan er voor zorgen dat u, in plaats van energie verbruikt, energie terug levert aan het energienet met een creditfactuur van de energiemaatschappij aan u als gevolg. Wacht niet langer en vraag onze specialist voor meer informatie! 

LED

Wat tegenwoordig zeker niet meer ongenoemd mag blijven is de LED-verlichting. LED is de toekomst op het gebied van duurzame en energiezuinige verlichting en maakt op dit moment een spectaculaire ontwikkeling door.
LED-verlichting heeft in tegenstelling tot de gloeilamp en veel andere soorten verlichting belangrijke voordelen. Zo is LED energiezuinig, heeft het een zeer lange levensduur en een geringe warmte ontwikkeling. R&J Elektrotechniek B.V. volgt de ontwikkelingen rond de LED-lamp nauwlettend. Ook bieden wij al een aantal LED-producten aan.

Buitenverlichting

Licht versterkt het gevoel van veiligheid, vooral de buitenverlichting die 's nachts in de straten en op pleinen brandt. Buitenverlichting dient om een omgeving overzichtelijker te maken. Daarnaast werkt het preventief tegen criminaliteit. Maar er zijn meer zaken waar rekening mee gehouden moet worden met betrekking tot buitenverlichting, het veiligheidsgevoel moet hier wel samen gaan met het voorkomen van lichtoverlast voor de bewoners en omwonenden. Naast het veiligheidsgevoel moet de verlichting natuurlijk ook in de omgeving passen, vormgeving is naast de verlichting en veiligheid weer een ander aspect waarover nagedacht moet worden. R&J Elektrotechniek B.V. is gespecialiseerd in buitenverlichting en kan u hiermee altijd van dienst zijn!

Objectverlichting

Licht kan een object een heel ander aanzien geven. Een gebouw dat overdag nog een normale indruk geeft, krijgt 's nachts met behulp van de juiste verlichting een machtige uitstraling. Door middel van objectverlichting krijgen objecten een nieuw aanzien, en dat zonder overlast te veroorzaken. Ook deze verlichting draagt bij aan de veiligheid en wordt daarnaast vaak als aantrekkelijk en verrassend ervaren. R&J Elektrotechniek B.V. zet met deze specialiteit gebouwen en monumenten in een compleet andere dimensie door middel van passende verlichting!

Elektrische terrasverwarmers

Om optimaal van een terras of achtertuin gebruik te maken, maken veel horecagelegenheden en particulieren steeds meer gebruik van terrasverwarming. Een gezellig terras of mooi verlichte tuin is natuurlijk nog leuker als men 's avonds ook buiten kan zitten in een aangename temperatuur. Niet alleen de verlichting op terrassen en in tuinen kunnen wij verzorgen, maar ook het aanleggen en installeren van elektrische terrasverwarming behoort tot onze mogelijkheden.

Domotica

Domotica betekent vrij vertaald huisautomatisering en bestaat uit vele vormen. Een heldere definitie is er eigenlijk niet. R&J Elektrotechniek B.V. gebruikt liever de beschrijving "slim wonen en werken". Door het bedenken van een logisch leidingnetwerk in een gebouw, zodat we de basissystemen slim met elkaar kunnen verbinden en u vervolgens met de pc, smartphone of tablet alle elektronica in huis of kantoor kan bedienen. Er is een enorme veelzijdigheid aan mogelijkheden. Domotica moet je zien, voelen en ervaren. De planfase bij nieuwbouw of verbouw is hét moment om u te verdiepen in slim wonen en werken.

Copyright © 2021 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk