Installatie Techniek

Verwarming woonhuis

R&J Installatie Techniek B.V. plaatst en onderhoudt uw cv-installatie. Voordat dit gebeurt, komen we eerst bij u kijken en geven we u een deskundig advies. Wat voor een type cv-ketel? Waar moet de cv-ketel geplaatst worden? Samen met welke radiatoren? Iedere situatie is anders. Zo krijgt u de beste cv-oplossingen voor een scherpe prijs: een aangenaam binnenklimaat via juiste verwarming, warme voeten via vloerverwarming, een volle douchestraal, kranen meteen op temperatuur en een bad dat snel vol is.

Bedrijfsverwarming

De zeer efficiënte cv-systemen van R&J Installatie Techniek B.V. hebben besparingen ten doel, die hoe groter de energiebehoefte van een gebouw is, een des te grotere kans op succes hebben in zowel zakelijke ondernemingen en industriële gebouwen. Onderscheidend in aanleg van kantoorgebouwen, hotels, vakantieparken, klinieken en scholen. Al op korte termijn leiden de enorme rendementsverschillen tot opmerkelijke besparingen op energieverbruik en kosten. 

Service & onderhoud

Uiteraard wilt u dat uw installatie goed werkt, daarom is het belangrijk om uw ketel goed te onderhouden.Ons Service en Onderhoudsteam is zéér goed opgeleid en beschikt over certificaten van vakbekwaamheid van de fabrikanten, en zijn door KIWA gecertificeerd op periodiek onderhoud aardgasinstallaties scope 1 & 2. Buiten hun kennis van uw cv-ketel hebben zij ook de juiste (meet) gereedschappen die jaarlijks onderhouden en gekalibreerd worden.

Cv regelingen

Een goede regeling is van essentieel belang voor het functioneren van de installatie. Dit geldt niet alleen voor de installatie bij u thuis maar ook zeker voor kantoorpand, bedrijfshallen, instellingen. Waar in een woonhuis een klokthermostaat volstaat zal met name bij grote installaties gekozen dienen te worden voor een op maat gemaakte regeling. Onze afdeling meet-regeltechniek ontwerpt en vervaardigd deze geheel volgens de wensen van de klant.

Gas installatie

In Nederland wordt gas voor allerlei toepassingen gebruikt. Bij gas speelt veiligheid een cruciale rol want gas blijft gevaarlijk. Een goed aangelegde en gemonteerde gas-installatie geeft u zekerheid. Als erkend gastechnisch installateur bent u bij ons verzekerd van een veilige en goed aangelegde gasinstallatie die voldoet aan de geldende normen en voorschriften. U kunt bij ons terecht voor zowel advies, onderhoud, herstellen of het vernieuwen van uw gasinstallatie voor particulier of bedrijf.

Water

Als erkend watertechnisch installateur houden wij bij de aanleg van een nieuwe waterleiding en of sanitair rekening met diverse factoren: het bepalen van het juiste soort leidingmateriaal, de doorsnede van de leiding i.v.m. de waterdruk, de afstand tussen het aantal tappunten en natuurlijk het voorkomen van legionella. We verzorgen zowel voor particulier als bedrijf de complete waterleiding vanaf de meter tot in de gehele woning/pand. Uitbreiden, onderhouden, herstellen, vernieuwen van uw bestaande waterleidinginstallatie of legionellapreventie voor sportcomplexen en openbare ruimtes, bij R&J Installatie Techniek B.V. bent u aan het juiste adres.

Riolering

Ieder jaar komen er vele duizenden verstoppingen, lekkages en breuken van binnen en buitenrioleringen voor in woningen en bedrijfspanden. Dat is normaal, echter voor velen onverwacht en natuurlijk ook vervelend. Een riool is een buitengewoon belangrijk onderdeel van een pand, alleen staan de meeste mensen er nooit bij stil. Van wastafel tot zinkput, van woonhuis tot vakantiepark, reparatie of aanleg, onze vakmensen staan voor u klaar.

Ventilatie

Ventilatie is niet meer weg te denken uit een woning of kantoorpand. Maar wist u dat R&J Installatie Techniek B.V. zich heeft gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van uitgebalanceerde ventilatie (WTW). Zowel woningen als kantoorpanden, banken, scholen, zorginstellingen en vakantieparken behoren tot de clientèle van ons bedrijf. Samen met onze afdeling meet-regeltechniek en R&J Elektrotechniek B.V. ontwerpen wij voor u een ventilatie op maat.

Sanitair

Sanitair is tegenwoordig meer dan een douche, toilet of wastafel. Al bijna een kwart eeuw aan ervaring hebben wij in huis voor het realiseren van badkamers en toiletgroepen in zowel de particuliere sector als ook in scholen, zwembaden en zorginstellingen. Ook voor extra veiligheid en comfort dankzij zorgsanitair ofwel aangepast sanitair. Uw badkamerbezoek wordt weer gemakkelijk en aangenaam. R&J Installatie Techniek B.V. installeert douche-, bad-  en toilethulpmiddelen voor iedereen die op een veilige en comfortabele wijze hiervan gebruik wil maken.  

Dakwerken

Dakwerk is onder te verdelen in verschillende onderdelen. Hier komt het echte ambachtelijke loodgieterswerk bij kijken. Op veel daken wordt er gebruik gemaakt van lood-, koper- en zinkwerk. Denk hierbij aan loodafwerking langs schoorstenen, koperen dakgoten en zinken hemelwater-afvoeren. Er is een breed scala aan dakgoten te maken. Hierbij wordt rekening gehouden met de uitstraling van de woning en uw wensen. Ook een belangrijk onderdeel is het dakdekken. Na verloop van tijd is uw dak aan vervanging toe. Met kwalitatief hoogstaande materialen voorzien we uw dak van een nieuwe bedekking. Ook bij daklekkages staan we graag voor klaar.

Luchtkanalen

R&J Installatie Techniek B.V. verkoopt, ontwerpt, levert en monteert luchtkanalensystemen met bijbehorende werkzaamheden en leveringen ten bate van airconditioninginstallaties, koeling, verwarming en ventilatie-installaties die aan de hoogste normen voldoen. Onze werkzaamheden verrichten wij in de utiliteit, industrie en woningbouw.

Koeling

Slagers, groentewinkels, bakkers, supermarkten, maar ook industriële bedrijven, fruitbedrijven, vleesverwerkers en slachthuizen maken maar al te graag gebruik van de koel- en vriescellen van R&J Installatie Techniek B.V. Gegarandeerde kwaliteit is van groot belang, zeker bij het koelen en bewaren van voedsel. R&J Installatie Techniek B.V. heeft de beschikking over een gamma koel- en vriescellen, die voor verschillende doeleinden geschikt zijn en koelen tot 0 graden, terwijl de vriescellen tot –25 graden gaan. Door middel van onze professionele aanpak wordt er een koel- of vriescel op maat ontwikkeld.

Warmtepompen

Warmtepompen halen met een warmtewisselaar warmte uit de onuitputtelijke bronnen lucht, bodem of grondwater; en hebben een zeer hoog rendement. Daardoor gebruiken warmtepompsystemen weinig tot geen fossiele brandstof zoals aardgas en veroorzaken ze weinig milieubelasting. Verwarmen en water verwarmen in huis met een warmtepomp heet daarom duurzaam.

Er zijn grofweg vier soorten warmtepompsystemen, en er zijn verschillende bronnen van warmte. Het soort systeem bepaalt welke bron geschikt is. R&J Installatie Techniek B.V. is gespecialiseerd in warmtepompen en kan vaststellen welk systeem voor uw situatie geschikt is. Elektrische warmtepompen gaan minstens zo lang mee als een cv-ketel (15 jaar) en vereisen minder onderhoud.

Airconditioning

R&J Installatie Techniek B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van airconditioning en warmtepompen, apparaten en producten die aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Airconditioning, warmtepompen, koel- en vriescellen of maatwerk installaties voor complete ruimtes. Voor zowel de zakelijke als de particuliere sector, R&J Installatie Techniek B.V. is van alle markten thuis en STEK gecertificeerd.

Zonneboilers

Een zonneboiler is altijd duurzaam: zonlicht raakt nooit op, en bij gebruik van zonne-energie komt geen CO2 vrij. Als zonneschijn even onvoldoende is, dan stookt een naverwarmer het water warm.

Aangezien zonlicht niet op raakt, en bij gebruik van de zonneboiler nauwelijks CO2 vrijkomt, zijn zonneboilers duurzaam. Daar komt bij dat een huishouden door een zonneboiler bijna de helft minder aardgas stookt voor waterverwarming, wat voordelig is voor het klimaat omdat dan minder broeikasgassen vrijkomen. Een huishouden met 4 personen stookt zo'n 210 m3 gas minder, dat scheelt bijna 370 kg CO2-uitstoot.

Er zijn drie soorten zonneboilers die warm kraanwater leveren: de standaard zonneboiler, de cv-zonneboiler en de compacte zonneboiler. Daarnaast is er de zonneboilercombi, die verwarmt ook het huis. Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden voor een zonneboiler bij u thuis? Of wilt u meer weten over de kosten en besparingen?

R&J Installatie Techniek B.V. informeert u vrijblijvend en volledig.

Copyright © 2021 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk