Bedrijfsprofiel

R&J Installatietechniek B.V.  is op 1 september 1991 opgericht door R.J.M. Daems en heeft zich door de overname in 1993 van verwarmingsindustrie G. Widlak in korte tijd ontwikkeld tot een gerenommeerd werktuigbouwkundig en elektrotechnisch installa­tiebedrijf, actief in alle sectoren van de bouwnijverheid. De waarde van R&J komt voornamelijk tot uitdrukking in de combina­tie van vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een goede prijs.

Ons vakmanschap is aanwezig in alle fases van een project. Vanaf het uitbren­gen van een offerte tot en met de uiteindelijke opleve­ring word je door onze mensen begeleid. Om een ongestoorde werking van de installatie te waarborgen stopt onze dienstverlening niet met de oplevering. Onze service wil de relatie met je graag vasthouden en heeft daarvoor de beschikking over de meest moderne hulpmid­delen. De organisatie is voldoende slagvaardig en solvabel om ook grotere projec­ten aan te kunnen.

R&J Installatietechniek B.V., R&J Elektrotechniek B.V. en R&J Saftey Systems B.V. kenmerken zich door een gezonde financiële basis en korte communicatie lijnen en beschikt over alle voor de branche benodigde erkenningen en lidmaatschappen. De bedrijfsactiviteiten zijn  geconcentreerd op Nederland, België en Duitsland. 

Copyright © 2021 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk