Bedrijfsprofiel

R&J Installatie Techniek B.V.  is op 1 september 1991 opgericht door de heer R.J.M. Daems en heeft zich door de overname in 1993 van Verwarmingsindustrie G. Widlak in een korte tijd ontwikkeld tot een gerenommeerd werktuigbouwkundig en elektrotechnisch installa­tiebedrijf. Het bedrijf is actief in alle sectoren van de bouwnijverheid. De waarde van het bedrijf komt voornamelijk tot uitdrukking in de combina­tie van vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit en redelijke prijs.

Ons vakmanschap is aanwezig in alle fases van een project. Vanaf het uitbren­gen van een offerte tot en met de uiteindelijke opleve­ring wordt u door onze mensen begeleid. Teneinde een ongestoorde werking van de installatie te waarborgen stopt onze dienstverlening niet met de oplevering. Onze service wil de relatie met u graag vasthouden en heeft daarvoor de beschikking over de meest moderne hulpmid­delen. De organisatie is voldoende slagvaardig en solvabel om ook grotere projec­ten aan te kunnen.

R&J Installatie Techniek B.V., R&J Elektrotechniek B.V. en R&J Saftey Systems B.V. kenmerken zich door een gezonde financiële basis en korte communicatie lijnen en beschikt over alle voor de branche benodigde erkenningen en lidmaatschappen. De bedrijfsactiviteiten zijn  geconcentreerd op Nederland, België en Duitsland. 

R&J Installatie Techniek B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 17072770.                                                                          

R&J  Elektrotechniek B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 17144533.

R&J Safety Systems B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 76690415.

Copyright © 2020 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk