Safety Systems

Sinds 1 maart 2020 is R&J Safety Systems B.V. de nieuwe trotse tak van R&J Installatie Techniek, welke zich een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf mag noemen.

Na de zeer succesvolle start van onze afdeling elektro was er de wens om uit te breiden met een beveiligingsafdeling, zodat wij onze klanten een totaal pakket aan kunnen bieden. Met deze aanvulling zijn we in staat om onze klanten volledig te ontzorgen en adviseren op de vele facetten en mogelijkheden van de huidige technieken.

Omdat wij een VEB erkend zijn, mogen wij ook kwaliteitsdocumenten uitschrijven op geïnstalleerde systemen wanneer uw verzekeringsmaatschappij hierom vraagt. Afhankelijk van het risiconiveau en de genomen beveiligingsmaatregelen, voorzien wij uw woning of bedrijf van een VEB Beveiligingscertificaat of een VEB Opleveringsbewijs.

Jaarlijks worden wij door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) gecontroleerd op verschillende aspecten die u ervan verzekeren dat u te maken heeft met een betrouwbare en vakbekwame beveiligingsexpert.

Wij kunnen u oplossingen aanbieden voor de navolgende disciplines:

Door gebruik te maken van gecertificeerde producten in combinatie met gediplomeerde, betrouwbare en servicegerichte medewerkers, streven wij ernaar om een zo hoog mogelijk eindproduct te leveren.

De betrouwbaarheid van onze medewerkers is vastgesteld via een Verklaring Omtrent Gedrag. Tevens volgen onze medewerkers regelmatig opleidingen en opfriscursussen om zodoende op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Het beveiligen van een woning of bedrijf is altijd maatwerk, ieder pand is anders. Goed beveiligen doet u vooraf en begint met een op het risico afgestemd plan van aanpak. Het is en blijft een samenhang van bouwkundige, organisatorische en elektronische maatregelen.

R&J Safety Systems is uw adviserende partij voor de totaaloplossing m.b.t. uw veiligheid!

 

 

Inbraakdetectie

Brandmeldsystemen

Cameraobervatiesystemen

Toegangscontrole

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2021 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk