elektromonteur - hulpmonteur

Ben jij een echte liefhebber van het vak, die over technische kennis beschikt en over goede communicatieve vaardigheden en wil jij graag werken bij verschillende projecten in Nederland en België? Lees dan snel verder want voor ons team zijn wij opzoek naar:


Elektromonteur  

Als elektromonteur werk je aan elektrotechnische projecten bij verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Hierdoor heb je veel afwisseling in je werk en is geen dag hetzelfde! In deze functie ben je verantwoordelijk om geheel zelfstandig of in teamverband elektrotechnische installaties aan te leggen. Je zorgt voor een optimaal functioneren van deze installaties, je voorkomt verstoringen of lost ze op.  

Je zal dagelijks communiceren met de planning op kantoor waarbij je opdrachten ontvangt en uitgevoerde werkzaamheden bespreekt. Waar nodig zal je samenwerken met collega's en krijg je een 2e monteur tot je beschikking.

Hulpmonteur

Als hulpmonteur ga je direct mee naar diverse projecten om de handen uit de mouwen te steken. Deze projecten bevinden zich door heel Nederland en België.

Heb je nog weinig kennis van het vak, dan begin je met de eenvoudige werkzaamheden zoals het sjouwen van materialen en het ondersteunen van de ervaren monteurs. Stapje voor stapje maak je, op jouw eigen tempo, kennis met de verschillende werkzaamheden. Je loopt altijd mee met een team of tenminste één ervaren monteur die jou de kneepjes van het vak in de praktijk leert.

Wie ben jij?

 

Wie zijn wij?

R&J is op 1 september 1991 opgericht door de heer R.J.M Daems. In korte tijd ontwikkeld tot een gerenommeerd werktuigbouwkundig-, elektrotechnisch- en beveiligingsinstallatiebedrijf met tevreden klanten in zowel Nederland, België en Duitsland.

Wat biedt R&J jou?

 

Solliciteren

Direct enthousiast? Mail dan jouw cv en motivatiebrief naar Do Kersten (HR adviseur) via dkersten@rj-installatie.nl. Heb je nog vragen, bel dan naar 040 -2645980.

Copyright © 2021 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk