Ervaren servicemonteur (W)

ben jij  een echte liefhebber van het vak, die over ruime technische kennis beschikt en over goede communicatieve vaardigheden? en wil jij graag werken voor projecten in Nederland en België? Lees dan snel verder want voor ons team zijn wij opzoek naar:

Ervaren servicemonteur (w) 
fulltime

De Verwarming-, koel-, en sanitaire installaties en de meet en regeltechniek ben jij in thuis. De technische kennis en ambitie betreft deze aspecten gaan bij jou hand in hand. Je bent als het ware een echte vakidioot, want met jouw jarenlange ervaring als installatiemonteur wil je die extra stap ook zetten.

Ontdekken, uitzoeken en oplossen zijn karaktereigenschappen die bij je passen. Je hebt plezier in het contact met klanten, stuurt moeiteloos kleinere projecten aan en wil je kennis graag delen met collega’s

Je zal dagelijks communiceren met de planning op kantoor waarbij je opdrachten ontvangt en uitgevoerde werkzaamheden bespreekt. Waar nodig zal je samenwerken met collega's en krijg je een 2e monteur tot je beschikking.

Wie ben jij?

 

Wie zijn wij?

R&J is op 1 september 1991 opgericht door de heer R.J.M Daems. In korte tijd ontwikkeld tot een gerenommeerd werktuigbouwkundig-, elektrotechnisch- en beveiligingsinstallatiebedrijf met tevreden klanten in zowel Nederland, België en Duitsland.

Wat biedt R&J jou?

 

Solliciteren

Direct enthousiast? Mail dan jouw cv en motivatiebrief naar Do Kersten (HR adviseur) via dkersten@rj-installatie.nl. Heb je nog vragen, bel dan naar 040 -2645980.

Copyright © 2021 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk