Koelmonteur (STEK)

ben jij  een echte liefhebber van het werktuigkundige vak, die over ruime technische kennis beschikt en over goede communicatieve vaardigheden? en wil jij graag werken voor projecten in Nederland en België? Lees dan snel verder want voor ons team zijn wij opzoek naar:

Als koelmonteur houd jij je bezig met het installeren, onderhouden en service verlenen aan alle voorkomende koel-, vries- en airconditioning installatie bij zowel particulieren als bij bedrijven.

Je zal dagelijks communiceren met de planning op kantoor waarbij je opdrachten ontvangt en uitgevoerde werkzaamheden bespreekt. Waar nodig zal je samenwerken met collega's en krijg je een 2e monteur tot je beschikking.

Wie ben jij?

 

Wie zijn wij?

R&J is op 1 september 1991 opgericht door de heer R.J.M Daems. In korte tijd ontwikkeld tot een gerenommeerd werktuigbouwkundig-, elektrotechnisch- en beveiligingsinstallatiebedrijf met tevreden klanten in zowel Nederland, België en Duitsland.

Wat biedt R&J jou?

 

Solliciteren 

Direct enthousiast? Mail dan jouw cv en motivatiebrief naar Do Kersten (HR adviseur) via dkersten@rj-installatie.nl. Heb je nog vragen, bel dan naar 040 -2645980.

Copyright © 2021 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk